Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
La cuisine provencale
 (Monika Viktorinová)

2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cowob/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství francouzského jazyka a literatury pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Vztah současných Ukrajinců k tradiční ukrajinské kultuře na základě stravovacích zvyklostí
 (Mariia Belousova)

2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jgj9x/ | Etnologie / | Práce na příbuzné téma

Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
 (Elizaveta Abramova)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/yy3oq/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Tradiční česká kuchyně
 (Ilona NAVRÁTILOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//0po0sp// | Humanitní studia / Sociologie - Andragogika | Práce na příbuzné téma

Původně ruské a cizí lexikum v pojmenování jídel tradiční ruské kuchyně
 (Lenka BĚHUNČÍKOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//gr0vyl// | Filologie / Ruština se zaměřením na hospodářsko-právní a turistickou oblast | Práce na příbuzné téma

Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
 (Elizaveta Abramova)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/yy3oq/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Italská gastronomie v České republice
 (Tereza Hronová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/am0ta/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Les dénominations autochtones des ingredients et des produits dans la cusine martiniquaise
 (Tomáš LUBLINSKÝ)

2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//4b9tr3// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma

Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)