Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
GastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
La cuisine provencale
(Monika Viktorinová)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cowob/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství francouzského jazyka a literatury pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Vztah současných Ukrajinců k tradiční ukrajinské kultuře na základě stravovacích zvyklostí
(Mariia Belousova)2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jgj9x/ | Etnologie / | Práce na příbuzné téma
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
(Elizaveta Abramova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/yy3oq/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Mediální komunikace v oblasti církevní turistiky - Využití nových pohledů na tradiční židovskou gastronomii a ubytování při propagaci hotelových zařízení s restaurací
(Ivan Blažek)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13252/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Tradiční česká kuchyně
(Ilona NAVRÁTILOVÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//0po0sp// | Humanitní studia / Sociologie - Andragogika | Práce na příbuzné téma
Původně ruské a cizí lexikum v pojmenování jídel tradiční ruské kuchyně
(Lenka BĚHUNČÍKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//gr0vyl// | Filologie / Ruština se zaměřením na hospodářsko-právní a turistickou oblast | Práce na příbuzné téma
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
(Elizaveta Abramova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/yy3oq/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Italská gastronomie v České republice
(Tereza Hronová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/am0ta/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Les dénominations autochtones des ingredients et des produits dans la cusine martiniquaise
(Tomáš LUBLINSKÝ)2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//4b9tr3// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma