Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
(Zdeňka FOLTÝNOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p0qj1d// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Analýza marketingového mixu produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr
(Jan Valečka)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/83724 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Tavený sýr jako funkční potravina
(Jakub Přikryl)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
(Lucie Slančíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1rr85x// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Sýr jako dárkový předmět
(Pavel NOVÁK)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//luxjv2// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic