Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
 (Ema Palíková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
 (Ema Palíková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
 (Ema Palíková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Sýry v gastronomii
 (Igor Kuznetcov)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Uplatnění sýrů v současné gastronomii
 (Eva Kauerová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7252/vsh_b_b2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sýry v gastronomii
 (Aneta Kozová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/7cordu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Sýry v gastronomii a enogastronomii
 (Lucie Lhotská)

2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s656pj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
 (Ema Palíková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
 (Natálie Ogurková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování produkce enterotoxinu Staphylococcus aureus v kozím sýru
 (Bohdana JANŠTOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vug1hm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)