Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Trendy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
 (Samuel Lazor)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání vnímání enogastronomických vztahů při tvorbě kombinací mezi českými konzumenty a odbornými experty
 (Adam Švidek)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8bsace// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Nové trendy výroby vín ve světě a v ČR
 (Barbora Hanáková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/2pcgtj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
 (Veronika Drugová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/rnvtuv/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
 (Jitka Kutzendörferová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
 (Dominika Melicharová)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/r59g6/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Trendy v gastronomii
 (Svatoslav Rychtecký)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f5349/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Víno ve spojitosti s enogastronomií
 (Nikola Štěpánková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/rxpfb/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)