Theses on the same topic (having an identical keyword):
TrendyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
(Dominika Melicharová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/r59g6/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Porovnání vnímání enogastronomických vztahů při tvorbě kombinací mezi českými konzumenty a odbornými experty
(Adam Švidek)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8bsace// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Nové trendy výroby vín ve světě a v ČR
(Barbora Hanáková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/2pcgtj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
(Veronika Drugová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/rnvtuv/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
(Jitka Kutzendörferová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
(Dominika Melicharová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/r59g6/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Trendy v gastronomii
(Svatoslav Rychtecký)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f5349/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Víno ve spojitosti s enogastronomií
(Nikola Štěpánková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/rxpfb/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic