Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ekonomický model sociální sítě Facebook
(Khrystyna Kushnir)2022, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/sgvgl/ | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Kariérní stránky a sociální sítě firem
(Jana Bartůňková)2017, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/75245 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Online média (sociální sítě) jako komunikační kanál soudobého public relations
(Kamilla Yerkimbekova)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h8gz2/ | Mezinárodní management a marketing / | Práce na příbuzné téma
Kulturní památky a problematika jejich revitalizace; Případová
(Natálie Jarušková)2014, Diplomová práce, Masarykův ústav vyšších studií / České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id/25slpl/ | Řízení rozvojových projektů / | Práce na příbuzné téma
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
(Karolína Worková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Organizační struktura restaurace McDonalds
(Drabik Drabik)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/m2q5r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Marketingová strategie restaurace Borgeska
(Šancová Šancová)2022, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/m6twv/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma
Online marketingová komunikace restaurace
(Matýsková Matýsková)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/h4aoc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace
(Anna Zapletalová)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/nj5bp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Spokojenost klientů s nabídkou restaurace Pod Věží
(Tereza Smužová)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/iln8j/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma