Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 33 prací)
Ekonomický model sociální sítě Facebook
 (Khrystyna Kushnir)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/sgvgl/ | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Kariérní stránky a sociální sítě firem
 (Jana Bartůňková)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/75245 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Online média (sociální sítě) jako komunikační kanál soudobého public relations
 (Kamilla Yerkimbekova)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/h8gz2/ | Mezinárodní management a marketing / | Práce na příbuzné téma

Kulturní památky a problematika jejich revitalizace; Případová
 (Natálie Jarušková)

2014, Diplomová práce, Masarykův ústav vyšších studií / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/25slpl/ | Řízení rozvojových projektů / | Práce na příbuzné téma

Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
 (Karolína Worková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Organizační struktura restaurace McDonalds
 (Drabik Drabik)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/m2q5r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Marketingová strategie restaurace Borgeska
 (Šancová Šancová)

2022, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/m6twv/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma

Online marketingová komunikace restaurace
 (Matýsková Matýsková)

2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/h4aoc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace
 (Anna Zapletalová)

2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/nj5bp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Spokojenost klientů s nabídkou restaurace Pod Věží
 (Tereza Smužová)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/iln8j/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 33 prací)