Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Understanding Wage Gaps in the Georgian Labour Market: Gender, Ethnicity, and Age
(Sopio Undilashvili)2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//baosd2// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Genderová rovnost v oboru gastronomie
(Kateřina Sentenská)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/vzobz/ | Ekonomika a management podniku / | Práce na příbuzné téma
Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
(Kamila Madziová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/udcij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku
(Markéta Vaštová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cce86/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
(Klára Culková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Trendy v gastronomii
(Svatoslav Rychtecký)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f5349/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Postavení čokolády v současné gastronomii
(Aneta Koubková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
(Michal Sikora)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/y2cp2/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma