Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
(Kateřina KOPLOVÁ)2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//ths76f// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Práce na příbuzné téma
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
(Kateřina KOPLOVÁ)2023, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//uwz1eb// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Práce na příbuzné téma
Edukace kojících žen při bezpečném zacházení s odstříkaným mateřským mlékem, evidence based přístupy
(Dominika Králová)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yodlu/ | Porodní asistence / Porodní asistentka | Práce na příbuzné téma
Patogenní mikroorganismy v potravinách
(Barbora Moravcová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u24elj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Patogenní mikroorganismy v mléce
(Tomáš Krejča)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r72x0c// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
(Jarmila Šuláková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ifao70// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
(Lucie Kroutilová)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
(Bára Bažantová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy v pivovarnictví
(Kateřina Lehocká)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//31vtq4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy v hmyzích produktech určených pro potravinářské účely
(Marek Hauk)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zhjga3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma