Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

neutropenická dieta

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 16 theses)
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
 (Kateřina KOPLOVÁ)

2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//ths76f// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Theses on a related topic

Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
 (Kateřina KOPLOVÁ)

2023, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//uwz1eb// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Theses on a related topic

Edukace kojících žen při bezpečném zacházení s odstříkaným mateřským mlékem, evidence based přístupy
 (Dominika Králová)

2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yodlu/ | Porodní asistence / Porodní asistentka | Theses on a related topic

Rizika vyplývající z kontaktu žáků 1. stupně s živočichy a jejich prevence prostřednictvím vybraných tématických celků obsažených v RVP.
 (Jana PAVLÍKOVÁ)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ppfj0g// | Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základních škol | Theses on a related topic

Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
 (Jarmila Šuláková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ifao70// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
 (Lucie Kroutilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Izolace a analýza DNA se zaměřením na mikroorganismy důležité v potravinářství
 (Michaela Čutová)

2019, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zk523f// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
 (Bára Bažantová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Biosenzory pro detekci patogenních mikroorganismů v potravinách
 (Annemarie Svozilová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3yp1ft// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

VYUŽITÍ KOMPLEXNÍCH EXTRAKTŮ Z ROSTLIN A MIKROORGANISMŮ V POTRAVINÁŘSTVÍ A KOSMETICE
 (Renata Uhlířová)

2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//4sf8wi// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 16 theses)