Theses on the same topic (having an identical keyword):
neutropenická dietaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
(Kateřina KOPLOVÁ)2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//ths76f// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Theses on a related topic
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
(Kateřina KOPLOVÁ)2023, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//uwz1eb// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Theses on a related topic
Edukace kojících žen při bezpečném zacházení s odstříkaným mateřským mlékem, evidence based přístupy
(Dominika Králová)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yodlu/ | Porodní asistence / Porodní asistentka | Theses on a related topic
Rizika vyplývající z kontaktu žáků 1. stupně s živočichy a jejich prevence prostřednictvím vybraných tématických celků obsažených v RVP.
(Jana PAVLÍKOVÁ)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ppfj0g// | Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základních škol | Theses on a related topic
Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
(Jarmila Šuláková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ifao70// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
(Lucie Kroutilová)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Izolace a analýza DNA se zaměřením na mikroorganismy důležité v potravinářství
(Michaela Čutová)2019, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//zk523f// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
(Bára Bažantová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Biosenzory pro detekci patogenních mikroorganismů v potravinách
(Annemarie Svozilová)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3yp1ft// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
VYUŽITÍ KOMPLEXNÍCH EXTRAKTŮ Z ROSTLIN A MIKROORGANISMŮ V POTRAVINÁŘSTVÍ A KOSMETICE
(Renata Uhlířová)2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//4sf8wi// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic