Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Antonín DvořákKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Dvořákovy Legendy. Geneze a analýza díla
(Klára Horáková)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u9i6t/ | Hudební výchova se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma
Komparativní analýza Dvořákových Legend ve verzi pro čtyřruční klavír a pro orchestr
(Tereza Palátová)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/zlbtq/ | Matematika / Hudební výchova | Práce na příbuzné téma
Dvořákovy Legendy. Geneze a analýza díla
(Klára Horáková)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u9i6t/ | Hudební výchova se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma
Interpretační problematika Tria a moll pro klarinet, violoncello a klavír, op. 114 Johannese Brahmse
(Matej Veselka)2021, Bakalářská práce, Hudební fakulta / Janáčkova akademie múzických umění v Brně
• https://is.jamu.cz/th/t8n5t/ | Hudební umění / Hra na klarinet | Práce na příbuzné téma
Marketingový mix kaviarni: prípadová štúdia podniku EMA espresso bar
(Jakub Vreštiak)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nwnkm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
(Barbora Křížková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Marketingový výzkum pro Stolní tenis a Hravý bar
(Barbora Blechová)2023, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hcbzt/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Business Plan for Café-bar "Ave"
(Khashimzhan Arziyev)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/nf91z/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
(Jan Pavlíček)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/mw679/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Marketingová strategie kavárny Legenda Café bar Est. 2014
(Michal Muláček)2016, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/s3gxh/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma