Theses on the same topic (having an identical keyword):
mechanické vlastnostiKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
(Dafni Gkizi)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ogatb5// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
(Remziye Köpük)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic
Influence of heat treatment on composition and properties of drinking milk
(Maksym Biehlitse)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//a7hrwu// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic