Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

monitoring společnosti

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Obraz, který se dívá: výtvarně umělecký projekt zaměřený na dehumanizaci člověka skrze odhalený monitoring
 (Petra FORMÁNKOVÁ)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//uhv5uk// | Učitelství pro střední školy / Učitelství výtvarné výchovy pr ZŠ, SŠ a ZUŠ | Theses on a related topic

Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
 (Andrea Hercová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
 (Eliška Hrabová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mgrbyd// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Geografie masa - Globální analýza vývoje konzumace masa v období let 2000-2019
 (Barbora TIBENSKÁ)

2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1h1ksq// | Geografie a regionální rozvoj / | Theses on a related topic

Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic

Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
 (Kristýna Najmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
 (Milena Forejtová)

2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1lt2vt// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Theses on a related topic

Racionalizace a paradox masa
 (Elena Frassonová)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/k3wrr/ | Psychologie / | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
 (Liliana Kruntová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/e1v45/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Vliv konzumace „červeného masa“ na zdraví člověka
 (Tomáš Nekula)

2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nrmyr/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Theses on a related topic