Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Bezpečnost potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Provoz restauračního zařízení
 (Viktorie Doubková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Provoz hotelu
 (Linda Kovářová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11026/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
 (Viktoriya Murzina)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
 (Štěpán Šanc)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/y0qfx/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Provoz gastronomického zařízení ve Velké Británii
 (Anastázie Josypenkova)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/40969 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
 (Kateřina ADAMÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//q1dthp// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace
 (Václav Diviš)

2006, Diplomová práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz/th/uyedz/ | Ekonomika a management / Informační technologie a management | Práce na příbuzné téma

Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
 (Ademi Akhmetova)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/owblo/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
 (Petr Zita)

2012, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/gt7rg/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
 (Anna Kobylková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/o7ca2v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)