Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Bezpečnost potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Provoz restauračního zařízení
(Viktorie Doubková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Provoz hotelu
(Linda Kovářová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11026/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
(Viktoriya Murzina)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
(Štěpán Šanc)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y0qfx/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Provoz gastronomického zařízení ve Velké Británii
(Anastázie Josypenkova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/40969 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
(Kateřina ADAMÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//q1dthp// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace
(Václav Diviš)2006, Diplomová práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/uyedz/ | Ekonomika a management / Informační technologie a management | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
(Ademi Akhmetova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/owblo/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
(Petr Zita)2012, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/gt7rg/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
(Anna Kobylková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/o7ca2v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma