Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Studium degradace biogenních aminů
 (Irena Butor)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6axtgu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Studium degradace biogenních aminů v potravinách v závislosti na vybraných technologických parametrech
 (Lucie Klementová)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fre8kh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Skríning non-starterových bakterií izolovaných z potravin na schopnost degradace biogenních aminů
 (Vendula Molková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n2nh9v// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Produkce a degradace biogenních aminů pivovarsky významnými mikroorganizmy
 (Jana Žáková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l2epu7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Skríning vybraných bakterií využívaných v mlékárenství na schopnost degradace biogenních aminů
 (Štěpán Beneš)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p69hrk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
 (Natálie Krčmová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
 (Martina Škrabalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
 (Štěpán Beneš)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
 (Barbora Řezníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
 (Marika Lhotská)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)