Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Detekce napadení ječmene listovými chorobami pomocí infračerveného termálního zobrazování, zobazovací fluorescence chlorofylu, UV-stínění fluorescence chlorofylu a hyperspekrálního zobrazování
 (Kateřina Holzmannová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a7oy1v// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma

Využití parametrů fluorescence chlorofylu pro posuzování fyziologického stavu lesních dřevin
 (Adriana Dobšíková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rukx9c// | Lesnictví / | Práce na příbuzné téma

Detekce houbových chorob ječmene pomocí zobrazovací fluorescence a termálního zobrazování
 (Kateřina Holzmannová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u7cy3k// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma

Vliv zasolení na obsah fotosynteticky aktivních pigmentů a fluorescence chlorofylů u vybraných druhů zelenin
 (Marek Malák)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nqaycm// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

Detekce napadení obilnin listovými chorobami pomocí termálního zobrazování, zobrazovací fluorescence a spektrální odrazivosti
 (Jiří Mezera)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ju9y7m// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma

Kávové slupky a jejich využití
 (Natálie Podešvová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1nub5l// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
 (Markéta Kratochvílová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv zpracování na kvalitativní parametry daných vzorků kávy (Coffea sp.; Rubiaceae)
 (Maria Kurenkova)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2vwwbt// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Chemické složení tzv. sloní kávy ve srovnání s konvenčně zpracovanými kávovými zrny (Coffea sp.; Rubiaceae)
 (Jan Hájíček)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//36tzq5// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Fyziologie rodu kávovník (Coffea) a metody jeho zpracování
 (Maria Kurenkova)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ya3dsu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)