Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
CertifikaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
(Eliška Rysulová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6zmn/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
(Klára Prouzová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/hviam/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
(Denisa Jarošová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tzmdo/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita gastronomických služeb
(Roman Kubišta)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14324/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Řízení kvality služeb v gastronomii
(Adéla Rieszová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lelza/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
(Alina Koltykova)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/us1hy/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma