Theses on the same topic (having an identical keyword):
Cukr%C3%A1%C5%99sk%C3%A9%20technologieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Suroviny používané k výrobě studených výrobků
(Marie Zachová)2006, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/uqsdu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Theses on a related topic
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
(Anna Charišyna)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Pořízení elektromobilu s důrazem na použité suroviny
(Pavla Růžičková)2024, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/154726 | Ekonomika surovin / | Theses on a related topic
Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem
(Anna POUZOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qvs17t// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
(Anna Charišyna)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
(Ludmila Gallinová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eh7n0g// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
(Kamila Součková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
(Marie VÍTKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ts7l10// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Aquafaba a její uplatnění v cukrářské technologii
(Xenie Jugova)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a8vcay// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vybavení cukrářské dílny pro žáky
(Tereza Trojáčková)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ptofb/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Theses on a related topic