Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomický zážitekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
(Daniel Veselý)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
(Ekaterina Artiukhova)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/l6q8s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
(Daniel Veselý)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
(Daniel Veselý)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
(Daniel Veselý)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
(Abdelreheem Shamekh)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rg13p/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
(David Janáček)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fhljf/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
(Daniel Veselý)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
(Daniel Veselý)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
(Daniel Veselý)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma