Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stravování ve školách
(Magdalena Pöschková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nz9c7/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Stravování ve školách
(Magdalena Pöschková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nz9c7/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Specifika v zajišťování stravování ve školách
(Tereza Hemzáčková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14291/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy a specifika ve školním stravování
(Edita Lauberová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14800/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza školního stravování v Karlovarském kraji
(Milan Louda)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15061/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
(Miroslav Machek)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14560/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele
(Radka Smržová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6463/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Stravovací návyky budoucích gastronomů
(Alena Pavlíčková)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qq9fq/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
(Radek OLIVER)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0en3hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma