Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Kľúčové slováKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Charakterizace analogů tavených sýrů
(Lenka Chlebcová)2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//l01zgp/DP_Lenka_Chlebcova.pdf/ | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Business Plan "Cafe with Sugar-Free Desserts"
(Alina Zakharova)2024, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/91747 | Bachelor of Business Administration / | Práce na příbuzné téma
Marketingová strategie pro MF desserts
(Tereza Adámková)2016, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ahz7te// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma