Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čokoláda

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Postavení čokolády v současné gastronomii
 (Aneta Koubková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
 (Eva BARTÁČKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md7sl2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Postavení čokolády v současné gastronomii
 (Aneta Koubková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Postavení čokolády v současné gastronomii
 (Aneta Koubková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Consumers attitudes to Dietary supplements and Functional food - Case study of the Czech Republic
 (Petra Kostková)

2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lnzxsl// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma