Theses on the same topic (having an identical keyword):
čokoládaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Postavení čokolády v současné gastronomii
(Aneta Koubková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
(Eva BARTÁČKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md7sl2// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Postavení čokolády v současné gastronomii
(Aneta Koubková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Postavení čokolády v současné gastronomii
(Aneta Koubková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Consumers attitudes to Dietary supplements and Functional food - Case study of the Czech Republic
(Petra Kostková)2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lnzxsl// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Theses on a related topic