Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Ovocné destiláty a likéryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
(David Kejř)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
(David Kejř)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Možnosti přípravy žitných kvasů pro výrobu žitné pálenky
(Sára Benková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//59c0if// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Souvislosti komoditní vertikály ovocné pálenky
(Pavel Balík)2022, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0ni0mm// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Příprava kvasů pro výrobu pálenek v domácích podmínkách
(Lucie Žilková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//d2iwvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvasy pro výrobu ovocných pálenek
(Michala Sedláčková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kjoo9d// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Suroviny a mikroorganismy pro výrobu pálenek
(Iva Jechová)2009, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//fnq8lg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma