Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
heterocyklické, aromatické, aminyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
(Kateřina Grycová)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Problematika heterocyklických aromatických aminů v potravinách
(Tereza Mintělová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rl4q9q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza heterocyklických aromatických aminů v kávě metodou plynové chromatografie
(Richard ADÁMEK)2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//lw7de6// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
(Kateřina Grycová)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
(Marie Škubníková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
(Kateřina Grycová)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
(Tereza Šmigurová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
(Veronika Holšteinová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k98h2l// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
(Anna Sklenaříková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5v0cki// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
(Kateřina Grycová)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma