Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biotechnologické, opracováníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Transepidermální ztráta vody a bariérová funkce kůže
(Anna KRACÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fh8jkc// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita ovoce: ekologické vs. konvenční zemědělství
(Kateřina Veselá)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//x2qbrs// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita a obsah flavonoidů u vybraných zástupců čeledi hluchavkovitých
(Klára Jelenová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ikwykq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Aktivita antioxidantů u vybraných druhů řas za působení abiotického stresu
(Adam Slavík)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/h58cu/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita vybraných druhů jedlých hub a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
(Lucie Kubátová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sa1kfq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita fenolických látek
(Petra Švestková)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4qm2bg// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Obsahové látky jedlých květů a jejich antioxidační aktivita
(Eliška Tvrzníková)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bl9efg// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
(Jitka Gajárková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma