Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Hydroxyskořicové kyselinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití kyseliny fumarové k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
(Jan Šťastný)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sjbbcu// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
(Michaela Hanzlíková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//utvkz3// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
(Pavlína Hanáková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
(Pavlína Hanáková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
(Michaela Hanzlíková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//utvkz3// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Metabolismus kyseliny ferulové v in vitro modelu tlustého střeva
(Hana Bařtipánová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fof1gu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
(Lenka Rybová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2k9ick// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
(Michaela Jurčáková)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
(Ivana Zicháčková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
(Hana Donociková)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q7c2z/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma