Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Hydroxyskořicové kyselinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv malolaktické fermentace na aromatický profil červeného vína.
(Radek Veselý)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//191ac0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Sledování průběhu malolaktické fermentace u bílých vín
(Anastasiia Shpitko)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bjiwpy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně
(Lucie HUMPULOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7zwgvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína
(Jana HANÁKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hbbe5g// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Characterization of exopolysaccharides from selected lactic acid bacteria and bifidobacteria
(Anastasiia Maliushevska)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nq9tyh// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
(Emma Mattonai)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma