Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Hydroxyskořicové kyseliny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Vliv malolaktické fermentace na aromatický profil červeného vína.
 (Radek Veselý)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//191ac0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Sledování průběhu malolaktické fermentace u bílých vín
 (Anastasiia Shpitko)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bjiwpy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně
 (Lucie HUMPULOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7zwgvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína
 (Jana HANÁKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hbbe5g// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Characterization of exopolysaccharides from selected lactic acid bacteria and bifidobacteria
 (Anastasiia Maliushevska)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nq9tyh// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
 (Emma Mattonai)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)