Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sur lieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Biogenic amines in beer
(Anton Girda)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//xsczhj// | Biotechnology and Food Science / | Práce na příbuzné téma
Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
(Richardos-Nikolaos SALEK)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hj7lnx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy a jejich význam v potravinách
(Michaela Vlčková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//x7mmtw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv metody sur lie na obsah biogenních aminů ve víně
(Stanislav Fruhvirt)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kg42eu// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma