Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pH

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Dutina ústní a diabetes mellitus typu I. a II.
 (Kateřina Tůmová)

, absolventská práce, Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola a gymnázium, Praha 1, Alšovo nábřeží 6

http://theses.cz/id//3k4zua// | 53-44-N / 11 | Práce na příbuzné téma

Dutina ústní a diabetes mellitus typu I. a II.
 (Kateřina Tůmová)

, absolventská práce, Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola a gymnázium, Praha 1, Alšovo nábřeží 6

http://theses.cz/id//15102k// | 53-44-N / 11 | Práce na příbuzné téma

Využití hodnoticí škály "WHO Oral Mucositis Grading Scale" v ošetřovatelské péči o dutinu ústní u onkologických pacientů
 (Michaela MALÁ)

2016, Diplomová práce, Fakulta zdravotnických věd / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//3q3tcp// | Ošetřovatelství / Ošetřovatelská péče v interních oborech | Práce na příbuzné téma

Rakovina dutiny ústní a orální mikrobiom
 (Nikoleta Rosinová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sp8qm/ | Dentální hygiena / | Práce na příbuzné téma

Slazené nápoje ve výživě adolescentů
 (Karolína Otavová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nw7b1/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Raw food versus cooked food
 (Daniela Hanušková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
 (Anieluz Concepcion PASTOLERO)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//a0wo5a// | Geography / International Development Studies | Práce na příbuzné téma

Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
 (Dafni Gkizi)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ogatb5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Fast-food versus slow-food
 (Jarmila Hamerská)

2013, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uysxy/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)