Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
quality of proteinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutritional profile of plant-based meat alternatives
(Karolína Stolínová)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g23oju// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Valuation of Beyond Meat
(Tibor Kysucký)2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/80141 | Ekonomika a management / International Management | Práce na příbuzné téma
Evaluation of protein quality of Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) reared on the dried rapeseed protein
(Yacouba Traore)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x865w5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Multilingualism and interculturality in an international work environment or interregional projects and work environment
(Natálie ŠKÁBOVÁ)2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6bitb7// | Regional and European Project Management / | Práce na příbuzné téma
Vector of information: Theoretical concept and its use to mitigate the negative impact of filter bubbles in spreading disinformation in the online environment
(Petr Ulrich)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tvvd1/ | Informační studia a knihovnictví / | Práce na příbuzné téma