Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Influence of heat treatment on composition and properties of drinking milk
(Maksym Biehlitse)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//a7hrwu// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Effects of compression speed and heat-treatment temperature on mechanical behaviour of sunflower and rape bulk oilseeds under compression loading
(Yuk Ming Chui)2020, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//em7gi3// | Technology and Environmental Engineering / | Práce na příbuzné téma
Kvalita proteinu u sardinek a šprotů po tepelné úpravě
(Eva Hanzalová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k8x4u7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita čerstvých bylin dovážených ze třetích zemí
(Lucie Bergová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2dkl8d// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení kvality proteinu a její změny během tepelné úpravy jedlého hmyzu
(Pavla Štoková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8qbwjy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
České potravinářské produkty, jejich kvalita a uplatnění v gastronomii
(Miroslava MELECHOVSKÁ)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//knvoxy// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelného zpracování na stravitelnost a kvalitu proteinu u Tenebrio molitor a Gryllus assimilis
(Josef Klabík)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m80l7s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
(Kristýna Najmanová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat
(Kateřina Koutská)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2bjjp8// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Kvalita masa u extenzivně vykrmovaných prasat
(Tomáš Kubát)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xevm99// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma