Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

křehkost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Influence of heat treatment on composition and properties of drinking milk
 (Maksym Biehlitse)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//a7hrwu// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Effects of compression speed and heat-treatment temperature on mechanical behaviour of sunflower and rape bulk oilseeds under compression loading
 (Yuk Ming Chui)

2020, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//em7gi3// | Technology and Environmental Engineering / | Práce na příbuzné téma

Kvalita proteinu u sardinek a šprotů po tepelné úpravě
 (Eva Hanzalová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k8x4u7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita čerstvých bylin dovážených ze třetích zemí
 (Lucie Bergová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2dkl8d// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení kvality proteinu a její změny během tepelné úpravy jedlého hmyzu
 (Pavla Štoková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8qbwjy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

České potravinářské produkty, jejich kvalita a uplatnění v gastronomii
 (Miroslava MELECHOVSKÁ)

2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//knvoxy// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma

Vliv tepelného zpracování na stravitelnost a kvalitu proteinu u Tenebrio molitor a Gryllus assimilis
 (Josef Klabík)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m80l7s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
 (Kristýna Najmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat
 (Kateřina Koutská)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2bjjp8// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Kvalita masa u extenzivně vykrmovaných prasat
 (Tomáš Kubát)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xevm99// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)