Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aquafabaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití vaječného bílku v potravinářském průmyslu
(Nela Tesařová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3m97gs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Pevnostní parametry výrobků z vaječného bílku
(Marie Dostálová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tsyu0k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Nativní a denaturující elektroforéza vaječných proteinů.
(Helena HARVÁNKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//pwz43j// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj a validace ELISA soupravy pro stanovení alergenních proteinů vaječného bílku
(Květa Koryčanová)2015, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//rjhv9p// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
(Martin Doležal)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku
(Pavlína KEBISOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ga3xt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Aquafaba a její uplatnění v cukrářské technologii
(Xenie Jugova)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a8vcay/zaverecna_prace.pdf_/ | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma