Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

aquafaba

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití vaječného bílku v potravinářském průmyslu
 (Nela Tesařová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3m97gs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Pevnostní parametry výrobků z vaječného bílku
 (Marie Dostálová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tsyu0k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Nativní a denaturující elektroforéza vaječných proteinů.
 (Helena HARVÁNKOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//pwz43j// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj a validace ELISA soupravy pro stanovení alergenních proteinů vaječného bílku
 (Květa Koryčanová)

2015, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//rjhv9p// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
 (Martin Doležal)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku
 (Pavlína KEBISOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ga3xt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Aquafaba a její uplatnění v cukrářské technologii
 (Xenie Jugova)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a8vcay/zaverecna_prace.pdf_/ | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma