Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vplyv stupňa oxidácie muštov na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vínnej
(Katarína Čaklošová)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//frhg7s// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty
(Nima HEMATYAR)2019, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0jkt58// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products
(Chibueze Benjamin Atuchukwu)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0r1y10// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Inhibice oxidace lipidů během smažení pomocí přírodních antioxidantů
(Alena Bulínová)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g1chdx// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Oxidace proteinů během buněčné diferenciace
(Eliška BECHNÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//inobhr// | Biotechnologie a genové inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
(Klára Fialová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Změny smažicího média při přípravě hranolků z fialových odrůd brambor
(Klára Fialová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8z8etx// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
(Aneta Blažková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
(Klára Fialová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
(Aneta Blažková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma