Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Smažicí medium

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Vplyv stupňa oxidácie muštov na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vínnej
 (Katarína Čaklošová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//frhg7s// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic

Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty
 (Nima HEMATYAR)

2019, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0jkt58// | Zootechnika / Rybářství | Theses on a related topic

The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products
 (Chibueze Benjamin Atuchukwu)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0r1y10// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic

Inhibice oxidace lipidů během smažení pomocí přírodních antioxidantů
 (Alena Bulínová)

2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g1chdx// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Oxidace proteinů během buněčné diferenciace
 (Eliška BECHNÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//inobhr// | Biotechnologie a genové inženýrství / | Theses on a related topic

Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
 (Klára Fialová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Změny smažicího média při přípravě hranolků z fialových odrůd brambor
 (Klára Fialová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8z8etx// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
 (Aneta Blažková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
 (Klára Fialová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
 (Aneta Blažková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)