Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv homogenizačního procesu a přídavku fycocoloidů na reologické vlastnosti mléčných nápojů.
(Lucie Cmajdálková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7sxnsh// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Studium a příprava vícenásobných emulzí
(Kristýna Opustilová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4k4s3k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Charakterizace bílkovin, rozpustných slizů a fenolových látek získaných ze semen olejného lnu (Linum usitatissimum L.)
(Markéta JAROŠOVÁ)2024, Disertační práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//b1ixt2/Jarosova_M_disertace.pdf/ | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Theses on a related topic
Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
(Barbora Stará)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Hodnocení chemické bezpečnosti a senzorické jakosti vybraných tepelně zpracovaných výrobků
(Martina Kuralová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//sleyzo// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
(Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
(Alžběta Dorota Dostálová)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic