Theses on the same topic (having an identical keyword):
kávaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
(Tereza HONYSZOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1n0dcz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
(Jakub Svoboda)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Využití antioxidační aktivity rostlin čeledi hluchavkovitých v potravinách a výživě
(Diana Chrpová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//87pepe// | Zahradnictví / | Theses on a related topic
Polyfenoly v kávě
(Katsiaryna Kharytonava)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gqjr51// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Screening polyfenolů v kávě
(Anežka Skarková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s1vlhn// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic