Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kávaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
(Tereza HONYSZOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1n0dcz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
(Jakub Svoboda)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Využití antioxidační aktivity rostlin čeledi hluchavkovitých v potravinách a výživě
(Diana Chrpová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//87pepe// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly v kávě
(Katsiaryna Kharytonava)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gqjr51// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Screening polyfenolů v kávě
(Anežka Skarková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s1vlhn// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma