Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku hmyzí moučky na vlastnosti kynutých těst
(Zuzana Váchová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//c6s8vs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
(Veronika Hliněnská)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qhcwb2// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
(Remziye Köpük)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
(Veronika Pourová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Factors Influencing Food Choice Among Young Generation (comparison of Czechia and Russia in a case of food shopping)
(Aleksei Rinchinov)2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ayc8cv// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Potential application of plant essential oils for food preservation
(Mayda Rojnik)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rivgzw// | Sustainable Use of Natural Resources / | Práce na příbuzné téma
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
(Remziye Köpük)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
(Veronika Pourová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
(Klára Nohynková)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//96018e// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma