Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
(Victoria Patricie Lehkoživová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Spotřební chování na trhu s pekařskými výrobky
(Karolína ČMUCHOVÁ)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ay0mhm// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Potential application of plant essential oils for food preservation
(Mayda Rojnik)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rivgzw// | Sustainable Use of Natural Resources / | Práce na příbuzné téma
Antibacterial effect of essential oils and supercritical extracts from Cambodian spices against food pathogens in vapour phase
(Jana Tůmová)2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mqg0u0// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Chemical composition and antimicrobial activity of essential oils and supercritical carbon dioxide extracts of Asian spices against food pathogens in liquid and vapor phase
(Kateřina Vihanová)2024, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wwxh5f// | Zemědělská specializace / Tropical Agrobiology and Bioresource Management | Práce na příbuzné téma
&-lt;i&-gt;In vitro&-lt;/i&-gt; growth-inhibitory activity of spice essential oils and supercritical CO\(_{2}\) extracts against food pathogenic bacteria in vapor phase
(Ondřej Horák)2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hhd4bl// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma
Technologie kynutého těsta oboru cukrář
(Iva DZIERGASOVÁ)2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//pdqz72// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
(Vlasta DVOŘÁKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jhf92p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
(Vlasta DVOŘÁKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n0f1qx// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Příprava inokula a ověření nově zkonstruovaného modelového reaktoru pro testy temné fermentace za účelem výroby vodíku
(Adam Rath)2024, Bakalářská práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/153961 | Chemické a environmentální inženýrství / | Práce na příbuzné téma