Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vliv přídavku hmyzí moučky na vlastnosti kynutých těst
 (Zuzana Váchová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//c6s8vs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
 (Veronika Hliněnská)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qhcwb2// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
 (Remziye Köpük)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Assessment of health effects of bakery products with added fibre
 (Veronika Pourová)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Factors Influencing Food Choice Among Young Generation (comparison of Czechia and Russia in a case of food shopping)
 (Aleksei Rinchinov)

2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ayc8cv// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Potential application of plant essential oils for food preservation
 (Mayda Rojnik)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rivgzw// | Sustainable Use of Natural Resources / | Práce na příbuzné téma

The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
 (Remziye Köpük)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Assessment of health effects of bakery products with added fibre
 (Veronika Pourová)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
 (Klára Nohynková)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//96018e// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)