Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gushing

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Predikce gushingu v surovinách pro výrobu piva
 (Kryštof Obršlík)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6hw29f/zaverecna_prace.pdf_/ | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Predikce gushingu v surovinách pro výrobu piva
 (Kryštof Obršlík)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6hw29f/zaverecna_prace.pdf_/ | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Mycotoxin contamination of spring barley in the chain barley grains - final product
 (Alexandra Malachová)

2017, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b21rh9// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma

Identification and comparison of volatile carbonyls in different malts and barley using low pressure extraction with HPLC-DAD-MS/MS
 (Sebastian REICHEL)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//qesrol// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných mykotoxinů ve vzorcích sladovnického ječmene a sladu
 (Zuzana Pavlíčková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//obuesl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů
 (Kristýna Hronová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//kemf4g// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu akrylamidu v ječmeni a sladu během technologie výroby sladu
 (Monika Plátová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5c43m2// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza ponuky single malt whisky vo vybraných pražských baroch
 (Kristína Macíková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14877/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Složení a fyzikálně-mechanické vlastnosti samozhutnitelných těžkých malt
 (Jana Čepčianska)

2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//551yt6// | Chemie, technologie a vlastnosti materiálů / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku derivátu celulózy na vlastnosti injektážních malt
 (Alexandra Kocmichová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9g5s3o// | Technologie konzervování-restaurování objektů kulturního dědictví / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)