Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
(Emma Mattonai)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Možnosti vzniku vady medicinální chutě a vůně v pivu
(Jan Straka)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//njbmxa// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace provozních podmínek kvašení piva využívající probiotické kvasinky
(Bára Šenkárčinová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//ex0ku1// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma