Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Profil aminokyselin v alternativních proteinových doplňcích stravy určených pro sportovní výživu a jejich senzorická přijatelnost u různých skupin konzumentů.
(Sabina Špičková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eyxm9z// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Amino Acid Distributions at Oligomeric Membrane Protein Interfaces
(Anna DRECHSLEROVÁ)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bau68f// | Applied Informatics / Bioinformatics | Práce na příbuzné téma
Integration and analysis of the effects of an unnatural amino acid into transmembrane 4 of the Orai1 protein
(Helene Sabine GEMEINHARDT)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//kzv1na// | Biological Chemistry / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Profil aminokyselin v alternativních proteinových doplňcích stravy určených pro sportovní výživu a jejich senzorická přijatelnost u různých skupin konzumentů.
(Sabina Špičková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eyxm9z// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Souvislost senzorického profilu vín Čech a Moravy s GC-MS analýzou
(Karolína Němcová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lzoo9k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých kvasinek na aromatický profil výsledného vína u odrůdy Sauvignon blanc.
(Lenka Havelková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gromxn// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Syrovátkový protein ve výživě člověka
(Kristýna Dvořáková)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y4xld/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Porovnání kvality hmyzího proteinu s proteinem běžně přítomným v potravě
(Anna Jílková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//42lv72// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Unnatural amino acids as tool to study protein interaction
(Nora MÜLLER)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vlrviu// | Biological Chemistry / | Práce na příbuzné téma