Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzorická analýza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Profil aminokyselin v alternativních proteinových doplňcích stravy určených pro sportovní výživu a jejich senzorická přijatelnost u různých skupin konzumentů.
 (Sabina Špičková)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eyxm9z// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Amino Acid Distributions at Oligomeric Membrane Protein Interfaces
 (Anna DRECHSLEROVÁ)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//bau68f// | Applied Informatics / Bioinformatics | Práce na příbuzné téma

Integration and analysis of the effects of an unnatural amino acid into transmembrane 4 of the Orai1 protein
 (Helene Sabine GEMEINHARDT)

2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//kzv1na// | Biological Chemistry / | Práce na příbuzné téma

Amino acid type prediction problem in biological nuclear magnetic resonance
 (David Porteš)

2022, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dh64v/ | Informatika / Počítačová grafika | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
 (Jiří Jedlička)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Souvislost senzorického profilu vín Čech a Moravy s GC-MS analýzou
 (Karolína Němcová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lzoo9k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých kvasinek na aromatický profil výsledného vína u odrůdy Sauvignon blanc.
 (Lenka Havelková)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gromxn// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Syrovátkový protein ve výživě člověka
 (Kristýna Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y4xld/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Porovnání kvality hmyzího proteinu s proteinem běžně přítomným v potravě
 (Anna Jílková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//42lv72// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)