Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti medu
(Jan Kopecký)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l8l8vs// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
(Tereza Ćmielová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nízkoteplotní slitiny pro bezolovnaté pájky, studium fyzikálně chemických charakteristik
(Gabriela Kostiuková)2016, Disertační práce, Fakulta metalurgie a materiálového inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/112241 | Metalurgie / Chemická metalurgie | Práce na příbuzné téma
Supramolekulární gely na bázi vybraných triterpenoidních kyselin a studium jejich fyzikálně-chemických charakteristik
(Matěj Malík)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//nx276l// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
(Kamila Součková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
(Michaela PLONER)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
(Karolína Mašková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bih2d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
(Alena Doležalová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//48jicb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
(Jiří Zelený)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma