Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Iontová mobilita a hmotnostní spektrometrie v kontrole falšování koření
(Dominik HALMAN)2024, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//3snjbx// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Využití hmotnostní spektrometrie při odhalování falšování potravin
(Aneta Štěpánová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rab13i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Chemometrické metody v plazmové spektrometrii
(Veronika Faltusová)2022, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hun9b/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Falšování potravin živočišného původu
(Jakub Tesař)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//66qgm3// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Využití nukleární magnetické rezonance k detekci falšování medu
(Andrea Nosková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nkuw9h// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Iontová mobilita a hmotnostní spektrometrie v analýze barviv
(Štěpán DOSTÁL)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rrzzap// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Iontová mobilita a hmotnostní spektrometrie v kontrole falšování koření
(Dominik HALMAN)2024, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//3snjbx// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie koření - stanovení a porovnání výskytu významných skupin mikroorganismů ve vzorcích koření - pepře černého celého a pepře černého mletého
(Marcela Procházková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bjxo2o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Koření pohledem chemika (nejen)
(Veronika Sojáková)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w8wm3/ | Chemie se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma
Studium autenticity koření a kořenících přípravků
(Václav Štursa)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7tzees// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma