Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv macerace na obsahové látky moštu a vína révy vinné
 (Ondřej Vachek)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k4eb0z// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Biologicky významné látky ve víně a jejich vliv na zdraví člověka
 (Adéla Janoušková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iln5nq// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Studium fenolických látek hroznů révy vinné
 (Michal Kumšta)

2019, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//260js0// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv podnoží révy na obsah fenolických látek
 (Miroslav Čapka)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zs3ke2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
 (Anna Malakhova)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11069/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Brand analysis of Barefoot Wine
 (Valerie Cibulková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/84562 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business | Práce na příbuzné téma

Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
 (Emil Žižka)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Wine consuption trends
 (Viktoriya Nasypova)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12421/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Pozice wine sommeliera ve vinotéce
 (Tomáš Ventruba)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12217/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Víno a párovanie vína s jedlom
 (Jakub Košút)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma