Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Thyme essential oilKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analysis of volatile compounds in a value-added jerky by incorporating Ajwain and Thyme essential oils
(Elaine Anit)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//46zas4// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Analysis of volatile compounds in a value-added jerky by incorporating Ajwain and Thyme essential oils
(Elaine Anit)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//46zas4// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Analysis of volatile compounds in a value-added jerky by incorporating Ajwain and Thyme essential oils
(Elaine Anit)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//46zas4// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat
(Oyinkansola Folarin)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//inptpf// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
(Helga Johana Hernandez Hernandez)2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m0lepv// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma